onsdag 10 december 2008

Koobface

Nytt virus härjar på Facebook Nu varnas det för ett nytt virus på facebook, viruset är elakt och vill komma åt allas kontouppgifter. Det ser ut som att det är en vän som vill att du ska se på något som dom skickar men för att kunna se det så måste du ladda ner den nyaste versonen av adobe Flash Player, och då har du laddat ner viruset Koobface till din dator. Varför folk lämnar ut sina kontouppgifter på facebook begriper jag inte, varför kan folk inte ha ett speciellt konto för internethandel där dom bara flyttar över exakt den summa som dom handlar för just då.

3 kommentarer:

Unknown sa...

läs om läs rätt.. ingenstans står det att koobface samlar in kontouppgifter på facebook. Inte heller står det att någon använder sina kontouppgifter öht över facebook. Det står däremot att viruset sprids där, samt att någon på BBC antar att programmet kan vara till för att samla ihop kontouppgifter på din dator..

Aila sa...

Det kanske inte är bevisat att är det viruset vill, men inte skulle jag lita på det. Nog skulle jag vara väldigt försiktig. Men det ska man ju vara i alla lägen, så det är iof inget nytt.

Anonym sa...

Använder man Linux och inte windows så slipper man oroa sig.