onsdag 17 december 2008

Överläkarna borde vara kritiska mot vad sexbrottlingarna gör istället


Överläkare kritisk till uthängningen av sexbrottslingar Det är ju väldigt bra att dom får den vård som dom sannerligen behöver, det är inte det som är problemet. Problemet är var dom ska bo medan dom får det vården, ska dom bo ute i samhället bland familjer som inte har en aning om att dom bor granne med en pedofil som kanske får vård för sin pedofili. Medan han får den vården kan han ju knappast vara säker att umgås med för barn, eller kanske tom arbeta med barn inom frivilligorganisationer och liknande. Har inte föräldrar rätt att veta vem dom är så att dom kan vidta vissa försiktighetsåtgärder när det gäller dom personerna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En pedofil skall enbart vårdas på ett sätt. Kemisk kastrering, har man en gång åkt fast för pedofili, hur många barn har han utnyttjat före det sista som han åkte dit för. Ta inte risken, KASTRERA.

Anonym sa...

Det finns faktiskt tvångsvård som alternativ ifall det bedöms vara nödvändigt...

Anonym sa...

Gillar att bo här på andra sidan Atlanten där dessa uppgifterna har varit tillgängliga sedan länge. Bra att veta vem som bor i närheten. Inte vill vi ha sexförbrytare i närheten av minda barn, oavsett hur "synd" det är om dem. Sexdömda får i de fllesta staterna inte bo i närheten av dagis o skolor ändå, vilket är bra.