fredag 26 juni 2009

Han har levt många liv

Femtio år i 100km/tim
Det är ingen större överraskning att Mikael Jackson är död. Jag tror inte att det är någon som trott att han skulle bli nittio år och fortfarande gå omkring med en skara barn i hälarna. Han har misshandlat sin kropp och sin själ i så många år att hans samlade erfarenheter har levt fler liv under dom femtio åren än vad dom flesta får göra om dom så får leva i hundrade år.

Jag skulle tro att den kommande turnen "This is it" blev allt för mycket för honom, namnet kanske var en fingervisning om att han inte orkade varken psykiskt eller fysiskt med en sån hysteri, han var inte stabil nog för att hantera stressen av en så stort och påfrestande turnering.

Vi får nog inte slippa alla spekulationer om att han lever men har gått under jorden, eller att det inte var han som är död utan bara en av sina hundra kloner men det hör väl till, imagen Mikael Jackson kommer att hållas vid liv i minst lika många år som han levt och förmodligen ännu längre.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hjärtattack kan drabba vilken frisk människa som helst.Däremot är det roande att läsa alla dessa sorgsna hyllningar till en popikon som man hånat så grovt innan.

NetRunner

sussi sa...

yeah; visst är det rätt slående att hans turné gavs det namnet. SOm sagt, grym musik synd bara att han blev så jäkla knepig.

Gabriel sa...

Han kommer att bli lika upphöjd som sin namne ärkeängelen Mikael.