torsdag 17 september 2009

Stackars amerikanska män.

Anna Anka får väl leva sitt liv hur hon vill, jag skulle inte byta ut en enda svensk karl mot tio amerikanska män som får panik om dom måste umgås med sina barn längre än 20 minuter. Inte konstigt att dom har så stora problem i skolorna och i samhället i övrigt med ungdomar som fullständigt har tappat kontrollen.

Tänk om alla dessa män började umgås med sin barn, ta med dom på fotboll, engagera sig i deras skolarbete, liv och kanske helt enkelt engagerade sig i barnens kost och hälsa då kanske dom skulle komma tillrätta med alla barn med överviktsproblem.

Jag tycker att amerikanska mammor skulle behöva lite mer hjälp av sina familjeförsörjare mer än bara pengarna, både för barnen och för männens skull. Barnen lär sig tidigt att pappa bara är till för att betala och förväntas inte ha någon övrig roll i familjen och det måste kännas hemskt för männen att bara vara en pengako utan kontakt eller ett riktigt nära förhållande med sina barn bara för att kvinnan vill vara den som sitter hemma och kräver att bli försörjd.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: