måndag 20 april 2009

Barnsligt tilltag


Diamantia.com
Konferens om rasism urartade

Är det inte en form av rasism att inte låta andra med annorlunda åsikter tala om vad dom tycker. 

Hur ska det någonsin gå att komma överens om någonting om folk som är satta att lösa konflikter och som vi litar på ska vara smarta, pålästa väl bevandrade i hur man beter sig i svåra och provocerande sammanhang som ett möte i FN om rasism förmodligen är, om inte dom pallar trycket och stampar ut ur rummet som en bunt pubertestungar i trotsåldern, hur ska det då någonsin gå att komma överens överhuvudtaget när inte folk ens stannar kvar och lyssnar på varandra. 

Politiker i den ställning som dom här FN delegaterna har ska kunna hantera vilka situationer som än uppstår under såna förhållanden, annars har dom ingenting där att göra.
svd  svd  svd  svd  af  af  dn 
Andra tycker
1 2 3 4 5

9 kommentarer:

Bengt sa...

Nu kan jag inte hålla mig längre, måste fråga. Var sjutton hittar du alla bilderna du använder? De är ju tokbra för det mesta!

Aila sa...

Överallt där jag läser saker så hittar jag bilder som jag sparar för framtida behov, dom kommer alltid till användning någon gång, en del är dock häftigare än andra=)Men jag har alltid ögonen öppna för en bra bild.

Anonym sa...

Lika barnsligt tilltag som t.ex. när vänsterfolket stör Sverigedemokraternas offentliga möten genom talkörer, visselpipor och stenkastning?

Anonym sa...

Barnsligt tilltag är att kalla sig Common Sense, och att ändå företräda extrema och verklighetsfrånvända vänsteråsikter.

Anonym sa...

"Åsikter"?

Det är ju ganska groteskt att anse att Irans president har "åsikter" om att Israel är en rasistisk stat. Det är inte "åsikter", det är ren och skär propaganda, bara för att han ska kunna stjäla konferensen för sina egna (presidentvals-) syften.

Det var en bra markering av EU-delegaterna. Inte ett barnsligt tilltag. Det är ju en tydlig symbol som visar att de inte står för det som Irans president ljuger ihop.

Men du tycker det är bättre att sitta tyst och snällt och låta rasister prata till punkt? Vidrig inställning.

Aila sa...

Är det bättre att gå därifrån i stället för att stanna kvar och stå upp mot vad man tycker är felaktiga åsikter. Det är väl värre att låta en rasistisk åsikt bli oemotsagd och jag tror att han fick mer reklam på grund av att dom gick ut än vad han hade fått om dom stannat kvar och tagit itu med det han sa.

Anonym sa...

Ett barnsligt tilltag att kalla sig Common Sense. Jag tycker inte det. Visst har hon fel i vad hon skriver precis som alla vi andra, men i det här inlägget har hon helt rätt. Har du läst det hon skrivit tidigare, fortsätt Common Sense.

ganglere sa...

Israel är rasistiskt. Den som inte ser det är blind.
Men man får ju naturligtvis inte säga något negativt om Israel.
Alla klagar ständigt på Iran.
Israel och USA kan t.o.m. hota Iran med militära angrepp och krig men Iran får naturligtvis inte säga det minsta negativt om det "utvalda" folket.
Att på förhand göra upp om att lämna salen! Som småungar i en lekskola! Är det sådana "politiker" våra skattepengar går till?!

Anonym sa...

Att bara lämna mötet är inte att inskränka på någons yttrandefrihet. Det må vara tillåtet att säga det mesta, men man måste inte tvinga folk att lyssna. Det är stor skillnad på att lämna, eller att aktivt störa någon som pratar - så din invändning förefaller poänglös.