onsdag 17 december 2008

För varje råtta man ser så finns det hundra man inte ser

"Vi tänker fortsätta" OM vi nu inte ska tillåta att dom här brottslingarna hängs ut offentligt med namn och bild, då måste det ju ske på nåt annat sätt så att föräldrar kan skydda sina barn mot dessa förövare. Då måste det bli så att dom måste registrera sig hos polisen så att alla som är bekymrade kan välja om dom vill riskera att bosätta sig i närheten av en dömd pedofil. Som Anonym på mitt förra inlägg påpekade så är det bara toppen på isberget man ser, hur många barn har dom ofredat innan dom åkte dit för ingen tror väl att det var en engångsföreteelse. Sen när dom blir frisläppta och ingen vet var dom finns då blir frågan hur många fler innan dom åker dit igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra att det kommer till allmänhetens kännedom vem som begår dessa brott. Samhället tar inte sitt ansvar och dessa personer får alltför låga straff. Till syvende och sist blir offren och deras anhöriga drabbade.

Skillnaden mellan folkets etik och den styrande elitens är himmelsvid. Däri ligger problemet. Om de faktiska omständigheterna bakom brotten; vilka personer det handlar om etc, konsekvent måste döljas av media och myndigheter, kan det inte sägas att vi lever i ett öppet och ärligt samhälle. Konsekvens blir vidare att vi ej längre kan definiera oss som en demokrati och elitens feghet samt makthunger leder oss allt närmre ett samhälle där kriminalitet och korruption styr.

När ska svenska folket fatta att de måste rösta fram ärliga och modiga politiker som ej ljuger och spelar dubbelspel?

Heder åt dem som med dessa internetsidor försöker motverka förljugenheten i vårt samhälle.