måndag 18 maj 2009

Jag skulle ha flyttat för länge sen


Diamantia.com
Grannfejden i Vojakkala

Jag tror inte på någon av sidorna när det gäller Vojakkala, jag tror dom är lika bra på att skylla på varandra allihopa men när man går från att skrika och bråka och kasta sten till att ta en yxa och hugga i huvudent på någon, då har man liksom passerat gränsen för vad som är acceptabelt i ett samhälle. 

Det kan vara så att dom har varit mobbade från första början och det kan vara så att dom inte var dåliga på att ge igen, det kan inte jag uttala mig om. Vad jag kan uttala mig om är att om jag och min familj blev så mobbade och utfrysta i ett samhälle så skulle jag flytta därifrån, inte för att det är rätt att måsta flytta för att man blir utfryst men jag skulle inte stanna kvar och låta någon mobba mina barn.

Läs även andra bloggares åsikter om 

4 kommentarer:

Anonym sa...

"If now 'common sense' is so common, why is there so little of it?"
Går att applicera även på denna blogg...

Anonym sa...

Ingen har rätt att misshandla eller halvt slå ihjäl någon annan varken dom är efterblivna eller inte. Hela familjen har ett straffregister som skulle kunna tapetsera ett helt hus så inte är dom oskyldiga precis.

Aila sa...

Allt är inte svart eller vitt men alla som under åren har rapporterat om vad som hänt i Vojakkala kan väl inte vara totalt ute och cykla men som sagt var, jag har ingen aning om vem som har rätt eller fel. Det enda jag vet är att man hugger inte folk i huvudet med en yxa, hur provocerad man än blir.

Anonym sa...

1985 bodde dessa människor i Piteå.
Finnes en anledning att de fick flytta..
Det är 25 år sedan,,men kommer ihåg dem ännu.

Pappan borde redan då ha blivit inlåst,,totalt galen redan då