fredag 21 augusti 2009

"Den stulna njuren"

Finns det någon verklig grund för påståendet att organ från soldater från något håll skulle användas i organhandel eller är det bara en moderns vandringssägen. Det är väl den ultimata skymfen mot ett annat lands soldater att döda dom, stjäla deras organ och sen tjäna pengar på dom.

Aftonbladet har väl många gånger visat sig att inte vara bäst i världen på att kolla sin källor men jag kan inte tänka mig att dom går ut med en sådan artikel utan att ha kontrollerat att det finns åtminstone ett uns sanning bakom påstående, det skulle verka konstigt men vi har pressfrihet i Sverige och vi har rätt att skriva och tycka vad vi vill bara inte tredje part blir kränkta eller skadade av åsikterna om dom inte är sanna. Att sen Sveriges ambassadör i Tel Aviv kritiserar svensk pressfrihet verkar märkligt.

Varför protestera alla så mycket, varför inte bara svara på frågor och sätta igång en utredning och gå till botten med anklagelsrna, det skulle väl vara det bästa sättet att få saken ur världen.

Läs även andra bloggares åsikter om

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen rök utan eld.....
sen vore det inte förvånande med tanke på israels folkmord på palestinier

Anonym sa...

Tja, judar äter barn under rituella former (1100tals lögn), judar spred pesten (1400 tals lögn), judar säljer arabiska organ,...

NÄr känner man igen en lögn?? Har sunt förnuft gått ur öronen på skribenten?

Lars Lindberg

Anonym sa...

Araber våldtar europas kvinnor. Det synns i statistiken men får inte nämnas.

Anonym sa...

Aftonbladet är en skit tidning som har sämre käll kontroll än svensk damtidning, kan för mitt liv inte förstå varför någon orkar bry sig om vad dom skriver.
Palestinier med dåligt omdöme kommer fortsätta spy ur sig mer eller mindre sanna påståenden, Israeliska puckon det samma. Konflikten kommer fortgå, och dom som får lida är dom svaga och försvarslösa, fn mest utsatta är Palestinier.

Anonym sa...

Varför?

Därför att för Israels och dess försvare och numera även betalda HASBARA-bloggare är fakta inte relevant utan det gäller att se till att VISA saker aldrig får tas upp. Bojkott, internationella utredningar, aktioner, manifestationer, artiklar m.m.

Detta är uppenbart och tydligt dokumenterat inte minst av dem själva. Sök på HASBARA och ni får se hur den israeliska stats propagandan 2.0 fungerar och är strukturerad.

Fakta kvarstår dock: Israel är ett näste för ILLEGAL ORGAN TRAFFICKING! Israel byter mot mänskliga rättigheter varje dag. Israel har i flera tidigare artiklar/utredningar beskyllts för organstöld!!!

Anonym sa...

Det är kanske komiskt att när man förolämpade nästan en miljard muslimer, med bilder av deras profet. Så var det yttrandefrihet som man skulle försvara. men nu när det handlar om judar så går man direkt till anti-semitismen.
men det var ingen som sa nåt om det eller hur Lars Lindberg!

och du som säger att araber våldar kvinnor du är för komisk för ens kommentera, var finns den statisken, Sverige Demokraterna

alert sa...

Håller helt med!
Sätt igång en utredning!