fredag 21 augusti 2009

Egentligen så har dom rätt!

Egentligen så är det barnen som är dom största smittspridarna, om man aggresivt skulle försöka minska smittspridningen så är det där man ska börja men att vaccinera dom först när vaccinet knappt är godkänt skulle vara som att använda barn som försökskaniner.

Jag tror allvarligt att många fler kommer att bli allvarligt skadade och till och med dö av vaccinet än vad som skulle vara fallet om influensan fick passera som alla andra influenser gör och att bara vaccinera dom riskgrupper som brukar vaccineras i vanliga fall.

Sen kan man undra hur många som blivit sjuka av all stress som hysterin runt A/H1N1/svininfluensan har skapat. Jag hoppas verkligen att vaccinet är godkänt och väl kontrollerat för alla åldersgrupper innan massvaccineringen startar, annars kan det verka som om vaccinproducenterna försöker hålla ryggen fri ifall folk skulle börja dö som flugor av vaccinet eller biverkningarna skulle var så svåra på sikt om vi vaccinerar gravida och barn att vi kommer att få se en ny neurosedynkatastrof.

Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Såg länk till din blogg via aftonbladet.
Vi verkar tycka rätt lika.

Är ju nästan så man känner mera rädsla för själva vaccinet, som ännu inte är helt godkänt.
Har själv skrivet ett inlägg om hysterin.

Unknown sa...

Svensk media undanhåller extremt viktig information för alla som skall besluta sig för vaccinering. Vill du veta mer om massvaccinationerna och virusen finns det saklig och objektiv information här: www.theflucase.com

Unknown sa...

Undersökande journalisten Jane Burgermeister stämmer WHO för folkmord – http://www.theflucase.com