söndag 2 augusti 2009

Gud måste tro att vi är tokiga.

Att flickan dog på grund av att pappan eller någon annan i hennes närhet inte har sett till att hon fick den vård som hon behövde är tragiskt men den största tragedin är att det fortfarande finns människor i vår upplysta del av världen som tror att Gud ska hela någon bara för att man tror det.
'
Om nu Gud skulle finnas så måste det väl vara han som har sett till att vi har läkare och sjukvård för att ta hand om sjuka människor, varför ska någon då neka att använda dom gåvor som gud har gett människorna.

Dom troende säger att gud har gjort hela världen och alla människor och hela universum med för den delen, varför kan dom då inte tro att Gud har skickat läkare för att vi ska använda oss av dom istället för att bara stå och knäppa händerna och vänta på någon osynlig kraft som vi inte ser ska utföra ett mirakel.

Gud måste tro att vi inte är riktigt kloka som inte begriper att vi ska använda oss av all teknik och alla fina mediciner och behandlingar som han formligen överöser oss dumskallar med.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: