torsdag 6 augusti 2009

Hitta pedofilen!

Det verkar lite för korkat för att vara sant, men vem vet, det finns många korkade människor i vår herres hage.

I alla fall så fick jag en underlig känsla av att det inte är sant. Är det någon som testar hur fort det går att spåra en anonym identitet på nätet eller är någon verkligen så dum så dom tror att man är anonym om det verkligen är någon som vill hitta en, speciellt om den någon har tillgång till alla resurser som kan uppbådas.

Det kan inte vara så svårt att ta reda på vem det är om alla blodhundar sätts på fallet men det kanske är det som är meningen, att kolla hur allert vårt eminenta övervakningssystem fungerar.

Hur som hellst så skulle det inte förvåna mig och det visar sig sitta någon "konststudent" eller IPRED/FRA fan bakom bloggen bara för att riva upp lite damm för jag kan inte tänka mig att en pedofil är så dum. En pedofil vill inte synas och höras, dom vill verka i tysthet förutom bland likasinnade men om det är på riktigt så vill den pedofilen verkligen bli avslöjad.

Läs även andra bloggares åsikter om

5 kommentarer:

JudaZ sa...

Personligen tror jag att det är någon förälder som starkt ogillar någon personal på en förskola. Folk kan göra mycket sjuka grejor i en konflikt. Tror någon skapat en fiktiv blog med små antydningar till en specifik person, en snställd på en förskola som de känner väl och starkt ogillar. Kanske det är en ex flickvän, kanske en svartsjuk ex pojkvän till den personen är tillsammans med nu..osv osv.. man kan lätt förstöra någons liv på grund av polisen total okunskap och bristande förmåga att undersöka något djupare. Om media är ännu värre, de kan skapa korståg mot en person som kanske blir frikänd. Skulle man få fram vem denna bloggen syftar till och media får händerna på dennas identitet kan man garantera att denna personenas liv är förstört. Se t.ex. Tito Beltrand, skyldig eller oskyldig så var han redan dömd av halva svenska folket på en vecka tack vare media, utan att några bevis lagts fram. Bara antydningar att denna säger detta, och denna säger så. Om Tito är skyldig eller ej hör inte hit, det är hur fort folk dömmer någon som hängs ut i media som är viktigt.

Aila sa...

Det hemska är att det finns gott om pedofiler inom skola/omsorg och sport och fritids klubbar, så det är inget nytt men att blogga öppet om det verkar nästan efterblivet.

Josef sa...

I Umeå finns en kille som heter Enrique och är ordförande för Network of European Technocrats NET, "teknokraterna". Han har troligen aspergers syndrom och 2003 låg han bakom pedofilen som chattade på grön ungdoms hemsida, vilket DN tog upp då. Skulle faktiskt inte bli förvånad om det rör sig om samma kille även denna gång.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/pedofil-tillats-chatta-pa-gron-ungdoms-hemsida-1.197456

Anonym sa...

I Sverige har, till skillnad från t.ex. nazityskland, alla människor rätt till att yttra sig.
Utan att vara helt insatt i ärendet, verkar det som det är det faktumet ni finner fel. Därmed stämplar jag er som fascister. Och om ni mot förmodan skulle anse er egen yttrandefrihet som något positivt, efterblivna.
Ni har tydligen inte lagt märke till att yttrandefrihet är i farozonen, utan önskar få den avskaffad.

Anonym sa...

Vem är Nicolai de Bauer?