söndag 13 september 2009

Gud gjorde ett misstag, han är tydligen inte felfri!

Jag ska komma ihåg att absolut inte tacka gud om jag blir räddad från döden eller någonting värre. Gud tycker tydligen att tacksamhet är överreklamerat eller kan det helt enkelt vara så att gud inte är felfri, kan han göra missag?

Det kanske var så att gud bara fixade till det misstag som uppstod när mannen överlevde hissinsidenten, det kanske var meningen att han skulle dö i hissen och sen när det misslyckades så fick gud en gratischans att ställa allt till rätta när mannen kom till kyrkan.

Läs även andra bloggares åsikter om

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ... Vad har Gud med att någon får ett cementblock över sig.Snacka om att lägga all skuld på någon som inte var på platsen din lilla nolla.

Pelle

Macke sa...

"Ha ha ... Vad har Gud med [lägg in nåt valfritt].Snacka om att lägga all skuld på någon som inte var på platsen din lilla [lägg i valfri förolämpning]."

Bengt sa...

Gud finns inte. Tro är irrationellt och alltså inte alls sunt förnuft. Så varför blanda in en högre makt alls i det som utspelade sig?

Aila sa...

Ibland är kommentarerna roligare än både artikeln och inlägget=)

Anders Branderud sa...

Hej,
Jag vill kommentera din titel.
Det är inte Gud som orsakade att personen dog.
Det är ett antagande som strider emot vad man genom att använda logik kan komma fram till om Skaparen.

På hemsidan bloganders.blogspot.com finns det ett bevis för en Intelligent Skapare av universum och Hans vilja med mänskligheten...