torsdag 3 september 2009

Hoppas att alla unga tjejer förstår!

Först måsta jag väl börja med att säga det alla tänker, att äntligen så får vi se en normal modell som visar att hon är högst normal och inte ser ut som en animerad bild av sig själv som det alltid blir efter alla retuscheringar och tillfixanden. Jag hoppas att alla unga tjejer och äldre med för den delen, verkligen tittar på bilden och verkligen tänker till lite extra nästa gång dom tittar sig i spegeln och tycker att dom inte ser ut som alla modeller i tidningarna.

Det måste kännas skönt för många kroppsfixerade att se att en så vacker ung kvinna som Lizzie Miller verkligen ser ut precis som dom själva innan alla kunniga bildmakare varit i farten och sett till att hon inte ens ser ut som sig själv.

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Thomp@ sa...

Anledningen till alla komplex tror jag beror på att man ser retuscherade bilder på modeller i tidningen, man ser andra kroppar i ögonvrån på stranden/omklädningsrummet men ser sin egna operfekta kropp framför spegeln i timmar... Är det då konstigt att varje "brist" blir iögonfallande och mycket värre än "alla andras"