torsdag 3 september 2009

Ragnar är smart

Om Ragnar vill amma så ska givetvis Ragnar få amma så mycket han bara kan. Men det var ju just det, kan han amma? Inte så det skulle kunna föda en mygglarv en gång men det är inte det som hela experimentet går ut på. Experimentet går ut på att Ragnar gör sig ett namn och karriär genom att sitta hos Aschberg och pumpa sina tuttar.

Alla vinner på det, Ragnar får sin karriär som första ammande man, Aschberg får visa upp en "udda" företeelse i sitt program, tittarna får någonting att förfasa eller förtjusa sig över, tidningarna får någonting freakey att skriva om och vi som bloggar har sysselsatt oss med att åtminstone skriva ett inlägg om den "udda" företeelsen som denne ammande man vill vara.

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Mjölkmannen sa...

Tja karriär vet jag inte. Skulle det komma nån mjölk kan man väl tänka sig att jag skulle kunna "mjölka" det här på en del. Antar att du inte kommer tro mig men det är inte därför, om nåt kommer det här nog bli en belastning om jag vill göra nåt seriöst och offentligt i framtiden. Men tycker du inte själv att det är värt det bara för debattens skull, kanske kan liberala människor jukka på reglerna för vad vi får och inte får göra lite grann med hjälp av det här. /mjölkmannen