måndag 27 april 2009

Niclas Palmstierna är inget får


Diamantia.com
Tele 2 raderar uppgifter för att kringå ipredlagen

Alla vill vara vän med alla för utan vänner så blir det inga kunder. Bolagen är inte dumma dom, det blir folkvandring till dom bolag som säger att dom skrotar uppgifterna och även om det i framtiden inte kommer att vara lagligt så har kanske bolagen ifråga redan en trogen nöjd kund som tycker att bolaget stått upp för deras rättigheter i vått och torrt. 

Det är nog knappast av välmening för gemene man Tele2  helt plötsligt vill bli vän med fildelarna (läs halva svenska befolkningen) utan nog är det för att kunna klappa sig för bröstet senare och säga att vi gjorde minsann vad vi kunde för er och allt vi vill ha tillbaka är en nöjd "betalande" kund. 

Läs även andra bloggares åsikter om,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detdär är nog inte lagligt. EU-direktiv!

:o(

JudaZ sa...

Jag tror snarare det är så att de vill behålla sina kunder. Inget annat. Bahnhof har hela tiden skyuddat sina kunder, och de blev extra eggade att göra så när APB gör en razzia mot dem. När det sedan visar sig vara APB som betalt en snubbe 600.000kr för att sätta servern i datahallen för att de skulle han något att göra razzian emot, det är ju en annan femma ... eller? http://www.observeheadlines.com/