söndag 31 maj 2009

Alla förlorade utom en


Förlusten för deltagarna var överväldigande, alla förlorade utom Ellenor. Robinson måste göras om, det kan inte vara meningen att så många ska förlora, det är förskräckligt. Antingen ska alla vinna eller så ska alla förlora, det är en orättvis fördelninga att alla utom en ska förlora. 

Är det ingen som tänker på hur nedtryckta, deprimerade och mobbade alla andra deltagare känner sig. Inte undra på att dom super ner sig och bråkar, det är en naturlig reaktion på att känna sig som en förlorare trots att dom gjort allt vad dom kunde för att visa sig duktiga och dugliga. Robinson förorsakar alkoholism, utanförskap och psykiskt lidande, lägg ner programmet.

Läs även andra bloggares åsikter om 
Respito.com

5 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen verkligen ett förfärligt program. Televisionen borde vara statligt ägt och bara tillåta propaganda och väl redigerade nyheter;)

rewdboy sa...

ett tips: om du inte tittar så kanske de lägger ner pga för dåliga tittarsiffror.

Aila sa...

Absolut, att jag inte tänkte på det. Jag måste komma ihåg att inte titta nästa år=)

Hjälper det om jag blundar eller måste jag byta kanal?

Anonym sa...

Om man inte kan hantera en förlust ska man inte ge sig in i spelet. Alla kom dit på lika villkor och visste att bara EN av dem skulle vinna. Jag tycker Robinson var helt klart ett godkänt underhållningsprogram även om det kan förbättras. Om de skulle genomföra flera vinnare som du föreslår kunde de lika gärna lägga ner för då skulle det inte bli någon underhållning värd namnet.

/Kalle

Anonym sa...

Ibland är kommentarerna roligare än inlägget:D Helst när en del inte förstår att det är humor.